Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op antipsychiatrie.startpagina.nl

Autisme FPD over pedofilie !!!

  • Hyperactief

    In hoog tempo hebben psychiaters veel kinderen een stempeltje gegeven die op scholen vast liepen. In hoog tempo zie je de laatste tijd stempeltjes in criminaliteit omgezet worden waarmee hele groepen kinderen gestigmatiseerd worden, over rapportages veel rapportages en/ of etiketjes die achteraf niet blijken te kloppen zwijgt men als het graf, in plaats daarvan zie je de roep om verruiming van dwangopnames en het kunnen toedienen van dwangmedicatie. De roep om mensen levenslang te kunnen volgen etc. etc. En als het aan de politiek ligt, dan trapt die keer op keer in dezelfde valkuilen van een beroepsgroep met veel zwarte bladzijden in de geschiedenis. Want eenmaal een etiketje maakt mensen ziek, stigmatiseerd jongeren en achtervolgt ze levenslang, de psychiatrie zegt dat ze geen ziekte inzicht hebben en schrijft anno 2006 hele groepen jongeren kapot, en is zelf verzekerd van blijvend werk.

    Wanneer wordt Nederland wakker, wanneer pompt men de bakken met geld in jongeren zelf, wanneer investeerd men weer in onderwijs en in jongeren. Deze maatschappij is door en door ziek, autisme brengt men i.v.m. pedofilie en ADHD met agressie. En alsof het nog niet genoeg is, heeft men computerprogramma's (BooG) ontwikkeld waar officieren van justitie en rechtercommissarissen en raad voor kinderbeschermingmedewerkers zelf wat vragen in kunnen vullen, en de computer bepaald of iemand verder psychiatrisch onderzocht moeten worden, wij blijven de “onderzoekers” onderzoeken, we zijn beland in de waan van de waanzin, lees en oordeel zelf…… Ik dacht dat het ijzeren gordijn gevallen was, niet dat ie zich verplaatst had.:( Groetjes v Hyperactief

    Autisme en kindmisbruik gaan vaak samen

    DEN HAAG - Jeugdige zedendelinquenten die kinderen hebben verkracht of misbruikt, hebben vaak een autistische stoornis. Dat blijkt uit een onderzoek naar stoornissen op basis van vijfduizend rapporten van de Forensisch Psychiatrische Dienst.

    Het onderzoek verschijnt deze week in het Tijdschrift voor Seksuologie. Autisme kan volgens de onderzoekers mogelijk ?een risicofactor? voor bepaalde zedendelicten zijn. Binnen de groep zedendelinquenten vielen de ?kindmisbruikers? op. Zij zijn vaak jong, rond de zestien jaar, van Nederlandse afkomst, gebruiken nauwelijks drank of drugs en hebben nauwelijks een criminele voorgeschiedenis. Meestal hebben zij zeer jonge kinderen misbruikt.

    ?Wij wisten al dat deze kinderen vaak moeilijk contact leggen met leeftijdgenoten en vaak in een groep worden gepest?, zegt onderzoeker A. van Wijk. ?Nu blijkt dat aan autisme verwante stoornissen heel vaak voorkomen in deze groep. Van de 270 onderzochte dossiers van kindmisbruikers had 16 procent een aan autisme verwante stoornis. Autisme kan mogelijk een risicofactor voor bepaalde zedendelicten zijn.? GPD BRON: PZC 01-06-2006.

    Zie voor agressie ADHD : http://www.forensischepsychiatrie.nl/nieuws.php?aj_go=more&id=1149003465&archive=&start_from=&ucat=1&

  • Alkien

    Wat mij zorgen baart is dat als je ermee bij de overheid komt dat ze hun ogen ervoor sluiten.

    Ze nemen het niet aan, willen het niet zien, of kunnen het niet zien.

    Waarom ???

    Omdat men zo heilig geloofd in hun eigen kunnen en er niet bij stilstaat dat er grote gevaren dreigen.

    Ze blijven lekker hangen aan de r.e.e.t. van de grote jongens. Want stel dat ze er niet bij zouden mogen horen.

    Nederland wordt net als Afrika gebruikt als proeftuintje…….zeer zorgelijke ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, het ene walgelijke nieuws is er nog niet uit of het volgende dient zich alweer aan.

    Waarom ???

    Omdat het één het ander bedekt. Oftewel afleidingsmanouvres. En zo worden de burgers om de tuin geleid.

    En vrijwel niemand…….die het ziet…..:(

    Groetjes,

    Alkien.