Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op antipsychiatrie.startpagina.nl

Afval verantwoord weggooien gaat ons allemaal aan...

  • &&&

    Opmerking van het beheer aan de plaatser &&&, ik heb deze post losgekoppeld en voorzien van een nieuwe koptekst, samen met de link naar de plastic soep foundation zal ik deze permanent bovenaan plaatsen gezien het algemene belang. Vriendelijke groet van Het beheer. Hier de bijgeplaatste link: http://plasticsoupfoundation.org/

  • &&&

    'verantwoord afval weggooien' op een antipsychiatrie pagina, dat dat noodzakelijk is, mag ook uit het volgende bericht nog duidelijker worden.

    http://www.welovefish.nl/2012/02/canadese-vis-helemaal-chill-door-anti.html

    http://www.duiken.nl/index.php?pageid=18&newsitemtitle=autisme-bij-vissen-door-antidepressiva-in-water

    http://www.mo.be/artikel/vissen-gaan-wereldwijd-aan-de-pil

    hoeveel vogels en andere dieren, waaronder mensen eten vis??

    verantwoord omgaan met dat wat in deze wereld ‘medicijnen’ genoemd wordt.. zou ook geen kwaad kunnen.

  • Hyperactief A-P

    Antwoordt op mijn vraag in de koptekst is als volgt, de hele natuur is één groot samenspel. Het uitsterven van het ene, veroorzaakt het andere. Via &&& deze link gekregen die nog eens laat zien waar zichtbare vervuiling toe leidt, of beter gezegt lijdt! Onzichtbare vervuiling, oftewel wat dieren in zich opnemen, kan je dan wel niet zo direct verfilmen als dit, maar zullen ongetwijfeld een grote bijdrage leveren aan ongeneesbare ziekten en het psychische leed wat daaruit voort kan vloeien. Vervuilde grond door afval leidt tot vervuild (bodem) water en alles wat daar op en aan leeft. Kleine dieren zijn weer voedsel voor grotere dieren. Sommige van die grotere dieren produceren (eieren) voor de voedselketen of dienen zelf als voedsel. Niet alleen wat op land leeft, maar ook in het water, zoals vissen heeft dus alles met elkaar te maken. Oftewel iets weggooien lijkt weg, maar is het niet, en kun je vroeg of laat op je eigen bordje terug krijgen. Alle ziekten en/ of psychische symptomen worden weer bestreden met medicatie die vaak bestaan uit gevaarlijke chemiecaliën die via het toilet weer onafbreekbaar in ons water komen, waar ook groenten en fruit zich mee voed. Dus afval heeft alles met antipsychiatrie te maken, voor het filmpje van het zichtbare zie: http://www.kickstarter.com/projects/midwayfilm/join-the-midway-film-project Groetjes v Hyperactief A-P.

  • Hyperactief A-P

    Mooie aanvulling &&&, ik zat mijn post van 21:22 uur off line te typen, en had deze reactie van jou nog niet gelezen. Groetjes v Hyperactief A-P.

  • &&&

    laat hen hier ook eens meten wat ze aan psychiatrische drugs terug vinden in het rioolwater dan!

    http://nos.nl/artikel/399109-coke-en-xtc-in-rioolwater-adam.html

  • Hyperactief A-P

    De insecten, de voedselketen en niet te vergeten wij zelf zijn straks allemaal de dupe van deze grove hebzucht. Sporen van antidepressiva zijn al aangetoond, neemn de vele andere medicatie daarbij, en dan deze drugs en niet te vergeten de chemische vervuiling, en je hoeft geen geleerde te zijn dat dit alles en iedereen uiteindelijk opbreekt. Denk daarbij maar weer eens aan mijn onderschrift. Groetjes v Hyperactief A-P.

  • danja

    ai,daar kan ik dus van wakker liggen he…zulke plaatjes….

  • Hyperactief A-P

    Ook het overmatige medicatiegebruik begint steeds grotere vormen aan te nemen. Voor vissen zou dit levensbedreigend zijn, en voor mensen niet. Wat een onzin zeg, de hele natuurlijke voedselketen staat met elkaar in verbinding. In de natuur is het eten of gegeten worden. Sterft iets uit door deze vervuiling, dan heeft dat ook grote gevolgen voor de rest wat op het eerste gezicht niet zo zichtbaar is. Naar mijn mening is de mensheid bezig zichzelf te vergiftigen. Ook hierdoor lopen de gezondheidszorgkosten steeds verder op, waardoor er weer nieuwe medicatie uitgeschreven wordt etc. De overtollige medicatie moet echt aan banden worden gelegt, zowel voor het milieu/ volksgezondheid als de daarmee gepaard gaande steeds hoger wordende kosten. Ik geloof absoluut niet in sprookjes dat dit geen gevaar opleverd! Zie: http://nos.nl/artikel/487658-medicijnresten-in-oppervlaktewater.html Groetjes v Hyperactief A-P.