Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op antipsychiatrie.startpagina.nl

Parkinsonmedicijn c.q. gokverslaving als bijwerking...

  • Hyperactief A-P

    Met dank aan &&& kreeg ik de volgende link in handen. http://nos.nl/artikel/460927-gokverslaving-door-parkinsonpillen.html Ondanks dat deze uitspraak gunstig is, kun je bij een farmaceut vrijwel niet aantonen dat hun onderzoeken niet deugen. Ik moest gelijk denken aan Strattera. Via diverse landen is uiteindelijk via Nederland geprobeerd alle achtergehouden onderzoeksgegevens gepubliceerd te krijgen. Onder het motto privacy kan men dingen achterhouden. Oftewel je moet wel een hele lange adem en nog een groter financiële adem hebben om de onderste steen boven te krijgen. Vrijwel onmogelijk, maar dit soort zorgwekkende bijwerkingen zal me niets verbazen, als ik zie wat er allemaal afgerotzooid wordt om dingen aan de man te brengen. Dus meer doen als de waarschuwing van deze middelen ter harte nemen kunnen we nu naar mijn mening op dit moment helaas niet. Groetjes v Hyperactief A-P.

  • petra

    En ‘men’ wordt steeds gewetenlozer om de medicatie aan de man te brengen.

    http://www.nujij.nl/gezondheid/gebruik-van-antidepressiva-veilig-tijdens.20969529.lynkx

  • Hyperactief A-P

    petra Schreef:

    ——————————————————-

    > En ‘men’ wordt steeds gewetenlozer om de medicatie

    > aan de man te brengen.

    > http://www.nujij.nl/gezondheid/gebruik-van-antidepressiva-veilig-tijdens.20969529.lynkx

    Ik ben het helemaal met je eens petra, de samenleving wordt misbruikt als één grote proeftuin. Ik zat gisteravond een stuk over TMS (Transcraniële Magnetische Stimulatie) te lezen. Daar hebben we hier al een discussie over gehad dat ze dan met een magneet je hersens beïnvloeden tegen de richting in. En in dat boek werd het door een vooraanstaand wetenschapper omschreven als in je hersens de haren kammen. Dat klinkt vriendelijk maar is het niet! Ze waren daarmee in staat om van mensen die laag scoorden op de lijst van psychopathie, juist hoog te laten scoren,,, Het is uitermate beangstigend wat er in die laboratoriums afgerotzooid wordt. Men zoekt nog steeds naar nieuwe manieren om de mens onder controle te houden en het stukje vrije wil en keus wat iemand heeft te breken. Geen middel laten ze daarbij onbenut! Groetjes v Hyperactief A-P.

    Wijziging betreft: De link van petra herstellen, door de quote was de link onderbroken waardoor die niet meer werkte.