Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op antipsychiatrie.startpagina.nl

Welkom!

  • antipsychiatrie.pagina.nl

    Welkom op het antipsychiatrie prikbord.

    Hier kunt u de andere kant van de psychiatrie belichten, het ligt in de bedoeling dat dit op een respectvolle wijze gebeurd.

    Klachten en/of andere wantoestanden aangaande de psychiatrie zijn hier bespreekbaar, denk er daarbij om dat de privacy van betrokkenen niet geschonden wordt.

    Persoonlijke aanvallen, beledigingen/discriminatie etc. etc. worden zonder pardon verwijderd, discussie daarover is niet mogelijk.

    Niet reageren/aanlijnen aan dit soort ontoelaatbare berichten voorkomt dat u voor niets geschreven heeft, daar met het verwijderen automatisch de daaraan aangelijnde postings mee verdwijnen, dit even ter info.

    Tevens is chatten op dit prikbord niet toegestaan, daar zijn andere mogelijkheden voor op internet.

    Ook spammen is niet toegestaan, een eventuele link kunt u bij inloggen onder uw profiel (info) kwijt, op het prikbord worden spamlinks dan ook verwijderd.

    AANVULLING HUISREGELS 11-09-2011: Gebruik altijd een koptekst bij het begin van een nieuwe discussie, waaruit blijkt waarover het onderwerp gaat. Het wordt dan eerder gelezen, maar ook als mensen in de zoekfunctie alleen op berichten zoeken in het archief, eerder als gehele discussie daarover teruggevonden. Dit komt het forum in zijn geheel ten goede (Einde aanvulling 11-09-2011).

    Voor plaatsing antipsychiatrie en/of daar aan gerelateerde linken kunt u op de daarvoor bestemde pagina aanvragen, zie link bovenaan deze pagina.

    Wij wensen u veel discussieplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Het Beheer.

  • &&&

    door die website is het niet mogelijk meer om berichten te wijzigen of te verwijderen.

    let er dus op, wat je plaatst. elk bericht wat je plaatst wordt door die website, al of niet rechtmatig, doch stelselmatig overgenomen en op het internet gepubliceerd.

    ook de webmaster van dit forum kan geen wijzigingen aanbrengen op hun website.

    die website is van google friend connect, het is maar de vraag of zij bereidwillig zouden zijn om een door hen gecopieerd en gepubliceerd bericht ook weer te verwijderen.

    denk daar aan.

    soms plaatst iemand een brief op dit forum. met daarbij een adres. je plaatst het en even later denk je: oeps, dat moet ik even verwijderen.

    nou helaas pindakaas, die website heeft het al gepubliceerd en jouw wijziging hier, haalt daar niets meer uit.

    watch it.

  • Hyperactief A-P

    I.D.D. laat dit een waarschuwing zijn aan iedereen &&&, dat alles wat je publiceerd (ook al wordt het verwijderd) opgeslagen blijft ten behoeve van opsporingsdiensten, is algemeen bekend. Maar dat gebeurd achter de schermen. De site die jij noemt, bewaard de eens gepubliceerde berichten openbaar. Voorbeeld: een instelling vraagt om verwijdering/ wijziging van persoonlijke gegevens die iemand in emotie neergezet heeft, de webmaster voldoet volgens de wet aan dit verzoek en verwijderd/ wijzigt het. Het verwijderderde/ gewijzigde bericht blijft bij genoemde site openbaar staan, en daar schijnt juridisch dus niets tegen ondernomen te kunnen worden. Vermoedelijk omdat de provider in de V.S. zit. Mensen moeten dus van te voren heel goed weten wat ze schrijven, daar het hier wel verwijderd en gewijzigd kan worden, maar niet extern. Er zit ook een positieve kant aan, want mensen die internet met berichten stelselmatig misbruiken, krijgen dat niet meer gewist. Groetjes v Hyperactief A-P.

  • &&&

    het ziet er naar uit, dat wijwetenalles, toch op ons verzoek, gestopt is met het plaatsen van onze forum berichten:

    http://www.wijwetenalles.nl/f2607-antipsychiatrie.html

    het laatste stamt van 5 febr. 2011

    wel valt het ons op, dat het anti psychiatrie prikbord, ook niet langer in de google resultaten lijkt te worden opgenomen. terwijl google wel wijzigingen in berichten opnam.

  • Hyperactief A-P

    I.D.D. &&&, bij de zoekterm antipsychiatrie op Google komt wel startpagina als eerste naar voren. Groetjes v Hyperactief A-P.

Dit topic is gesloten, er kunnen geen reacties meer worden geplaatst.