Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op antipsychiatrie.startpagina.nl

stimuleringsmaatregel TBS

  • &&&

    De marktscan forensische zorg van de Nederlandse Zorgautoriteit heeft een reclame de wereld in gestuurd via het ANP, dat iedereen, inclusief de rechterlijke macht voortaan dus maar weer vaker TBS uit kan en liefst zelfs moet gaan spreken…

    http://nieuws.nl.msn.com/overcapaciteit-tbs-klinieken-groeit

    want o boy… wat moet je anders… als opslag verhuren levert bij lange na zoveel niet op toch??

  • Hyperactief A-P

    Nog erger is wat ik in de koptekst schreef, het gaat niet om veiligheid, maar om willekeur, en zo lang mogelijk een vinger in de pap kunnen houden. Daarbij werden TBSsers waarvan mede TBSsers het afraden de straat op gestuurd, terwijl mensen die allang niet meer gevaarlijk zijn, onnodig gefrustreerd worden. Geweld leverd klinieken geld op, veel geld, en dat buiten ze op allerlei manieren uit. Mensen die buiten lopen en het hardstikke goed doen, worden niet zelden tot de maximale “begeleiding” lees onder controle houden hun voorwaarden verlengt. En geen politici die dit zieke systeem dioor heeft, nee sterker nog, de partijen die vrijheid in hun naam hebben staan willen anderen onbeperkt hun vrijheid ontnemen… Ik hoop dat de komende verkiezingen voorgoed met dit soort partijen afgerekend wordt. Groetjes v Hyperactief A-P.