Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op antipsychiatrie.startpagina.nl

hormonen, hersenprogrammering en meditatie

  • &&&

    het lijkt wellicht ver van je bed show of zelfs out of your mind.

    maar als je bedenkt hoeveel hormonen vrouwen slikken voor ze er toe over gaan om zwanger te worden, als je bedenkt hoeveel hormoonvlees er al in de wereld gegeten is.. is het dan eigenlijk zo gigantisch onwaar..?

    http://nieuwetijdskinderen.wordpress.com/autisme-adhd-dyslexie-tourette-deel-1-hormonen/

    maar vast iets waar men hier in elk geval niet voor open zal staan en misschien alleen maar harder geneigd is om zich vast te bijten in de medische psychiatrie…

    overigens kan ik op dit moment geen betere en eenvoudige online nederlandse meditatie vinden dan deze:

    http://www.youtube.com/watch?v=hQZrRucWGmE

    verder laat dit wel fraai zien, hoe je je de energie uit de aarde kunt voorstellen en in je lichaam kunt optrekken.. maar is ver van je bed voor veel mensen

    http://www.youtube.com/watch?v=dXQ1mkJB5jo

    voor meer informatie kun je hier eens neuzen:

    http://stamcel.org/html/down.htm

  • Hyperactief A-P

    Zal die filmpjes later bekijken. Maar over hormonen wil ik nog het volgende kwijt, neem deze: Een te trage schildklierwerking volgens de arts. Wat wordt er gegeven? Hormonen. Maar ik ben al mensen tegengekomen, die psychiatrische middelen kregen die de schildklier werking vertraagde. Waarvoor ze weer Hormonen kregen, en voor je het weet wordt de ene (bij) werking met de andere bestreden. Waarbij je jezelf af ging vragen wat was er nou erder het kip of het ei? Groetjes v Hyperactief A-P.