Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op antipsychiatrie.startpagina.nl

noem het maar nepmedicijnen

  • &&&

    een tijdje terug is er geageerd tegen het symposium blinde vlek in de zorg

    omdat het een samenspannen is van medici, apothekers, farmaceuten en overheid, tegen al wat niet door hen geproduceerd en verhandeld en voorgeschreven wordt, m.b.t. ‘middelen’.

    daarmee werd een bom gelegd onder o.a. de homeopatische middelen

    http://petities.nl/petitie/handen-af-van-de-homeopathie

    en nu komt in het nieuws over valse handel in middelen in china:

    http://nos.nl/artikel/402976-actie-tegen-nepmedicijnen-in-china.html

    'criminelen' die melkpoeder aanlengen met melamine in 2008

    en nu …

    het wordt niet duidelijk genoemd wat er nu was:

    De verdachten maakten reclame voor hun namaakmedicijnen op internet, televisie en in kranten.

    Daarin werd gezegd dat de middelen onder meer hielpen tegen diabetes en een hoge bloeddruk, maar volgens de autoriteiten veroorzaken de nepmedicijnen in werkelijkheid nierproblemen, schade aan de lever en hartfalen.

    http://www.spitsnieuws.nl/archives/crime/2012/08/china-pakt-nepmedicijnen-aan

    handel in organen is wel even nog wat anders…

    maar blijf niet onderschatten dat op deze manier de farmaceuten hun status weer verstevigen. terwijl zij net zo goed de criminelen zijn.

    maar dan legaal…..

    legale nepmedicijnen

  • Hyperactief A-P

    Zie de koptekst, dat is mijn eerste gevoel hierbij. De schade die medicatie toegebracht heeft is steeds moeilijker te ontkennen. Is het dan geen uitkomst dat je naar anderen kunt wijzen? Om je eigen imago en verantwoordelijkheid op te poetsen? Ik bedoel niet elke boerenlul is in staat om nepmedicijnen op een dusdanige wijze op de markt te krijgen, dat consumenten nauwelijks verschil zien. Daar zit organisatie/ wetenschap en heel veel geld achter. Ik beschuldig niemand, maar geloof er geen ruk van dat men nu opeens in zo'n korte tijd de exacte schade kan voorspellen. Overigens schade die allang in verband gebracht zijn met legale middelen. Vraag Fernand Haesbrouck maar eens over “plotseling” hartfalen. Oh nee, sorry daar mocht u niets aan vragen, want die man probeerd men monddood te maken, omdat die teveel weet… Groetjes v Hyperactief A-P.

  • &&&

    ja dat is precies wat ik bedoel.

    zelf beunhazen met een predicaat ‘ik ben keurig’ van de overheid. en naar anderen wijzen die precies zo beunhazen, of juist in het geheel helemaal niet beunhazen, maar zonder predicaat van de overheid zijn.

  • Hyperactief A-P

    Vergeet niet dat we met grote onverkiesbare concerns te maken hebben die specialist zijn op het gebied van psychologische oorlogsvoering. Lees de geschiedenis er op na of het boek de wetten van de macht. Staat barstens vol geslaagde voorbeelden met strategieën om de ander in te lijven. Psychologie kun je gebruiken om mensen groter te maken, maar ook om mensen klein te houden, en/ of anderen in te lijven. Groetjes v Hyperactief A-P.

  • danja

    blinde vlek in de zorg?ahum…1vlekje maar?daar kan zelfs de grootste witte reus niet tegen op….zo smerig