Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op antipsychiatrie.startpagina.nl

d66 onteigent onze lichamen, geheel tegen grondwet in

  • &&&

    je lichaam jouw eigendom?

    als het aan D66 ligt, niet lang meer.

    Je hebt al een BSnummer, en zo je weet van johan oldekamp.. ben je daarmee ook al verworden tot een eigendom van de staat, omdat het nummer de staat toebehoort en dus ook alles wat er achter dat nummer ‘hangt’….

    zie hier de door hem opgemaakt verklaring bij de notaris:

    https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:fDUqtpbjw8EJ:www.pateo.nl/PDF/102698454.pdf+johan+oldenkamp+bsn&hl=nl&gl=nl&pid=bl&srcid=ADGEEShrhYPzeGPfrdMY60ECa8UCgtPk3d30wWGYK0jHQKXlIErST7um1F-36CIhEo4Uc0fm25mbTo_tKKaCsuo5ITGK0ESknajCAOqHH4BBZ-gTGCeptsG63bM40KvmdJfRPYVyXLkD&sig=AHIEtbQbcY2v-295wzpmUC4omAVnXIN4BQ

    D66 wil nu ook dat je voortaan per definitie orgaandonor bent, tenzij je actief tegen bent.

    Voor al wie het niet geregeld heeft, kan in elk geval je familie voor rare verrassingen komen te staan, als je volledig gestript in je kist wordt gelegd. Oeps…vergeten te ondertekenen dat ik tegen was.

    Maar wat nog veel naargeestiger is… Er wordt op die manier een drempel weggehaald bij artsen…om mensen in leven te laten en om mensen compleet te laten.

    Geen anti donor getekend…mooi als de blindedarm eruit gehaald wordt, kan gelijk die nier er ook wel uit, kunnen we weer iemand van de wachtrij halen.

    Het staat haaks op artikel 3 in de Grondwet:

    onaantastbaarheid van het lichaam:

    http://www.st-ab.nl/g1/1-83021ks03-grondwet03.htm

    en tot betrekking van die grondwet, wil ik het volgende stuk hier tonen.

    quote:

    2. Lichamelijke en geestelijke integriteit

    In de commissievergadering zijn verschillende vragen gesteld over de samenhang tussen het geestelijke en het lichamelijke functioneren van de mens; in dat verband werd gevraagd welke garanties grondwetsbepalingen bieden tegen inbreuken op de geestelijke integriteit (onderzoeken van karakterstructuur door tests, grafologische methoden, het gebruik van een leugendetector). Zoals wij in antwoord op vragen over de nota al stelden, menen wij dat de mens als eenheid functioneert. Lichamelijke processen houden verband met psychische processen. Psychische processen hebben anderzijds hun samenhang met en uitwerking in lichamelijke processen. Men kan wel bepaalde aspecten onderscheiden aan het menselijk functioneren, zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied (lichamelijk bewegen, denken, het aanhangen van een innerlijke overtuiging, zich uiten, vergaderen). Een menselijk individu functioneert verder als individueel en sociaal wezen in een sociale omgeving, waarvan hij in zijn persoonlijk, lichamelijk en geestelijk functioneren invloeden ondervindt. Deze invloeden op het menselijk functioneren raken het individu in verschillende mate. Sommige invloeden raken hem nauwelijks, zoals in het algemeen de invloed die ervan uitgaat dat anderen hem zien in een menigte op straat. Andere invloeden raken het persoonlijke functioneren dieper: een gerichte observatie van iemand die zich alleen waant, het systematisch vastleggen van iemands sociale contacten en gedragingen; het onderzoeken van zijn overtuigingen, zijn persoonlijkheidskenmerken.

    Het zal duidelijk zijn dat niet alle aspecten van het persoonlijk functioneren bescherming behoeven, ook niet met bijzondere juridische garanties kunnen worden beschermd. Grondrechten zijn daarom beperkt tot specifiek omlijnde - vaak kwetsbaar gebleken - aspecten van iemands individueel en sociaal functioneren. Sommige bepalingen betreffen daarbij primair de lichamelijke integriteit: de voorschriften omtrent de vrijheidsontneming en de voorgestelde bepaling over de onaantastbaarheid van het lichaam. Andere bepalingen hebben primair betrekking op de geestelijke integriteit: de bepalingen over het vrij belijden van de godsdienst of levensovertuiging, over de vrijheid rblz.|5| van meningsuiting en over de vrijheid van onderwijs. Verder heeft eerbiediging van iemands geestelijke integriteit betrekking op garanties omtrent onderzoek van iemands innerlijk, iemands karakterstructuur bijvoorbeeld door grafologische methoden of omtrent een eventueel gebruik van een leugendetector. Dergelijke maatregelen raken de binnenkring van iemands persoonlijk functioneren. Op zodanige maatregelen heeft de bepaling over de eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer betrekking.

    unquote.

    en dan vind ik voornamelijk deze zin erg fout:

    Het zal duidelijk zijn dat niet alle aspecten van het persoonlijk functioneren bescherming behoeven, ook niet met bijzondere juridische garanties kunnen worden beschermd.

    Want in deze maatschappij heeft elk aspect van het persoonlijk functioneren bescherming nodig. En het zal gewoonweg met gewone en bijzondere juridische garanties gedaan moeten worden.!

  • Hyperactief A-P

    En als aanvulling op de koptekst, is het economische probleem wat nu al speelt, een zeer gevaarlijke materie voor als je op de operatietafel ligt. De rijke pief of hoge ambtenaar mag natuurlijk niet op een nier wachten, de keuze zou gemaakt kunnen worden dat er iemand op de operatietafel ligt die een kruisje achter zijn naam heeft staan. Je weet wel, zo'n niets betekend bureaucraties kruisje, wat in werkelijk betekend geen waarde o.i.d. Die kruisjes waarvan velen uitvoerenden ook niet wisten dat het een eindpunt in kamp T4 betekende… eerst de opgerekte diagnose, dan de “hulp” die eindigde in een enorme catastrofe… Groetjes v Hyperactief A-P.

  • jaapnotenbomer@hotmail.nl

    Politici zijn gewoon regelmeneren, die geen reeele kijk meer op het leven meer hebben. Het zou goed zijn om je daar tegen te beschermen, maar dat is in wezen ook een erg geregel.

  • &&&

    was het niet pechtold die ook bij de koningin aan tafel kon schuiven met de geheime bilderberg bijeenkomsten…

    http://nos.nl/artikel/379173-rutte-en-pechtold-bij-bilderberg.html

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie

  • Hyperactief A-P

    En aansluitende op mijn koptekst, ook veel meer personen die aan handjeklap of achterdeurtjes politiek doen. Algemeen belang? Nee, eigen belang eerst!!! Groetjes v Hyperactief A-P.