Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op antipsychiatrie.startpagina.nl

amerikaanse soldaat

  • &&&

    echt tragisch.

    voor deze man.

    en voor de slachtoffers die ontstaan zijn.

    ook wil ik wel weten hoeveel medicamenten er in die man omgingen. zowel voor lichamelijke alsook psychische aandoeningen. en met wat voor stoffen dat hij in aanraking is geweest

    http://nos.nl/artikel/352080-schutter-afghanistan-niet-gezond.html

  • Hyperactief A-P

    Klinkt misschien hard, maar ik heb geen medelijden met de man. Waarom niet? Omdat dit soort militaire spelletjes niets meer te maken heeft met landsverdediging. Het is een instrument geworden of beter gezegt een verlengstuk van de grote belangen. Hoeveel onschuldige families zijn hierdoor de ellende in gejaagd in die zandbak? En ja, iemand draait niet zo maar door, een grote kans dat door zijn Post Traumatisch Stress Syndroom er gevaarlijke medicatie in het spel was. Maar maakt dat nog uit bij zulke zinloze acties waar jezelf voor kiest? Alles wat je een ander aandoet, krijg je vroeg of laat terug. Het enige wat triest is, dat er vaak jonge mensen zonder levenservaring naar het leger gelokt worden, iemand met levenservaring laat zich niet voor het karretje spannen. Groetjes v Hyperactief A-P.

  • &&&

    ja misschien. ik ken de situatie niet van dichtbij genoeg om er wat dat betreft goed over te kunnen oordelen.

    ik weet niet hoe het leger van amerika is, als je er eigenlijk uit wil enzo.

    als ik dan denk aan hoe dat in de 1e WO ging..

    dat de soldaten electro shocks kregen, waardoor ze terug holden naar het front…sja..

  • Hyperactief A-P

    Het gaat mij om de keuze van de individu (en misschien zijn omgeving) zelf &&&, ook al besef ik dat veel mensen niet door hebben dat het vaak voor politieke machtspelletjes gebruikt wordt. Zo spelen er in Afghanistan heel andere belangen dan de media je voorhouden. De aanleg en bescherming van de oliepijpleiding is volgens mij alles waar het om draait. Groetjes v Hyperactief A-P.

  • &&&

    ja,

    iets anders vind ik…

    die 22 kinderen en 6 volwassenen in zwitserland uit lommel enzo, die werden door militairen gedragen.

    zou het amerikaanse leger die 9 kinderen en 7 volwassenen in afghanistan ook dragen?

  • Hyperactief A-P

    Ik vrees van niet &&&, en natuurlijk is niet alles slecht wat militairen doen, ik had het alleen over het verlengstuk van de politieke spelletjes om macht. Groetjes v Hyperactief A-P.

  • &&&

    er gaat toch weer het verhaal de ronde dat ook die man onder invloed van lariam tot psychoses is gekomen he.

    lariam het anti malaria middel

    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3232281/2012/03/28/Nederlandse-soldaten-op-missie-slikken-gevaarlijk-middel.dhtml

    http://www.inoverheid.nl/artikel/nieuws/3341143/defensie-schrijft-lariam-voor.html

    in dat opzicht wil ik ook weer verwijzen naar de door ons al eerder gevoerde discussies

    2009

    http://antipsychiatrie.startpagina.nl/prikbord/read.php?188,5381023,5381024#msg-5381024

    en

    2011

    http://antipsychiatrie.startpagina.nl/prikbord/read.php?188,5381023,14824223#msg-14824223

    ook tros radar besteedde er in januari 2011 al aandacht aan

    http://www.trosradar.nl/uitzending/item/1662/lariam/

    ik wil gewoon deze tekst weer even in beeld brengen:

    www.farmaactueel.nl/Downloads/Blind.doc

    (overheidssymposium: www.alertgezond.nl)

    Symposium ‘Blinde vlekken in de gezondheidszorg’

    Op 15 maart 2012 vindt het symposium ‘Blinde vlekken in de gezondheidszorg’ plaats. Het symposium gaat over het veilig gebruik van geneesmiddelen en is bedoeld voor huisartsen, medisch specialisten, apothekers, verpleegkundigen, producenten en leveranciers, zorgverzekeraars en andere betrokken doelgroepen zoals sportschoolhouders. Ook andere belangstellenden zijn welkom. Steeds vaker zullen zorgverleners patiënten zien met klachten die niets te maken hebben met hun ziektebeeld of regulier geneesmiddelgebruik maar wel met (niet bekend) gebruik van diverse internetpreparaten zoals geneesmiddelen, kruiden, lifestyleproducten en spierversterkers.

    Patiënten zien deze middelen vaak niet als geneesmiddelen maar als onschuldige lifestyleproducten. Het bestellen van deze middelen via internet - en dus buiten het reguliere kanaal om - gebeurt steeds vaker. Met alle risico's van dien, zeker bij mensen die al reguliere geneesmiddelen gebruiken voor een aandoening of mensen met een verborgen kwaal.

    Het IVM is mede-initiatiefnemer, net als onder andere het ministerie van VWS, de KNMP, de KNMG en Nefarma. Het symposium vindt plaats in congres- en vergadercentrum Domus Medica in Utrecht vanaf 12.30 uur. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via Gerhard Bruggink van Bruggink Communicatie Support via e-mail ge.bruggink@planet.nl.

    en bedenk dan maar eens met 2 vingers in je neus, op klompen, wie welke blinde vlek heeft waar….

    dat zijn namelijk ‘klachten die niets te maken hebben met hun ziektebeeld’ omdat ze namelijk geen ziektebeeld hadden!

    mensen zien deze pillen namelijk als ‘onschuldige’ ‘geneesmiddelen’.

    thank god dus dat er mogelijkheden zijn om buiten het ‘reguliere kanaal’ om te gaan, want dan bestaat er nog een kans dat je bespaard kan blijven van deze psychoses.

  • Hyperactief A-P

    Ik heb dit van de week even doorgespit &&&, bizar, maar eigenlijk niets nieuws. Des te meer je over het menselijk lichaam weet, des te begrijpelijker wordt het dat chemie niet in je lichaam thuishoord, en uiterst schadelijk is. Maar als je dan leest dat vroegtijdige interventie de psychiatrie al 7000 Euro per persoon per jaar opleverd, en dan heb ik het nog niet eens over de gedwongen opnames die vele malen duurder zijn. Dan snap je waar mede de hoge kosten van de gezondheidszorg vandaan komen. Groetjes v Hyperactief A-P.

  • &&&

    dan snap ik ook waarom dat de psychiatrie zo dol is op gedwongen behandelingen….

    en de overheid komt dat dan indirect ook wel weer goed uit.

    dus daar heb je je motief voor een wet verplichte ggz, een wet zorg en dwang en een wet gedwongen geneeskundige tbs behandeling

    ktsjing ktsjing ktsjing!

  • Hyperactief A-P

    Precies &&&, de overheid (lees de belastingbetaler) wordt gechanteerd met goedkopere “oplossingen” terwijl ze eerst gevangen zijn in de peperdure valstrikken… Groetjes v Hyperactief A-P.